sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > vrijwilligers gezocht

vrijwilligers voor volgend jaar- 2020

De organisatie van de Eefde4Daagse zoekt versterking voor het organiseren van de avond4daagse in ons mooie dorp Eefde. Na 5 jaar actieve deelname gaan Audrey en Saskia er helaas mee stoppen… dat betekent dat dringend twee nieuwe enthousiaste vrijwilligers nodig zijn voor het voortzetten van deze gezonde en gezellige traditie. Zonder vrijwilligers geen 4Daagse, dus wie pakt de handschoen op?
Ben je of ken je de persoon die van wandelen houdt, alle avonden van de 4 daagse mee kan lopen en in de maanden voorafgaand aan de 4daagse ideeën heeft voor leuke routes die we in gezamenlijkheid kunnen uitzetten?? Twijfel dan niet en meldt je aan! Verder doen we een beroep op je organisatorisch talent om verkeersregelaars te regelen, sponsoren te benaderen, de website te updaten, spiesjes met fruit te maken, evenement aan te vragen, etc. Natuurlijk doe je dat niet alleen, maar maak je onderdeel uit van een klein betrokken team.
2019 is de laatste jaargang in de ‘oude bezetting’, geïnteresseerden zijn van harte welkom dit jaar mee te kijken en te helpen bij de organisatie om een goed beeld te krijgen. We hopen op enthousiaste aanmeldingen, zodat de avond4daagse in Eefde nog vele jaren gelopen kan worden!

Alvast bedankt voor jullie reactie,

Audrey, Saskia en Hente