sponsoren

 
 
Hoeveel kilometer loop jij?
home  > welkom

Eefde4Daagse

Welkom op de site van de avond4daagse in Eefde. Met een aantal vrijwilligers zijn we bezig om ook dit jaar de vierdaagse tot een groot succes te laten worden. 

WE WANDELEN DIT JAAR VAN DINSDAG 2 t/m VRIJDAG 5 JULI

BINNENKOMST wordt verwacht op vrijdag 5 juli tussen 19.15 en 19.30 uur op het Spijk. 
Het zou leuk zijn als u in grote getalen aanwezig bent om alle lopers binnen te halen!
Voor de deelnemers liggen na ontvangst natuurlijk de medailles en diploma's klaar. Ook bieden we de deelnemers en ouders graag een drankje aan bij de bar van Het Spijk (hiervoor dient u even naar binnen te gaan).
 
 
De afstanden van de Eefde4Daagse zijn 5 of 7,5 km per avond.
Voor de 'kleine' wandelaars bestaat de mogelijkheid om alleen de laatste etappe, met feestelijk onthaal mee te lopen en toch een medaille te verdienen.
Net als voorgaande jaren wandelen we de eerste twee dagen in het buitengebied van Eefde en wandelen we de laatste twee dagen in en rond de kern van Eefde. De laatste twee dagen vertrekken en eindigen we de tocht bij het Spijk en sluit de rolstoel 2daagse aan.
We wandelen in een aangesloten groep op een gemiddeld tempo. Omdat we niet onder de begeleiding van sportverenigingen of scholen wandelen, verwachten we van de ouders dat zij zelf de begeleiding en verantwoordelijkheid voor de (eigen) kinderen op zich nemen.
Mocht u zelf niet mee kunnen wandelen, dan verwachten wij dat u het kind onder de verantwoordelijkheid stelt van een ouder die wel meeloopt.

Verzoek voor alle dagen; kom zoveel mogelijk op de fiets of rij met elkaar mee ivm het beperkte aantal parkeerplaatsen.
 
 
We hopen natuurlijk op mooi wandelweer! Houdt bij slecht weer voorspellingen deze website of onze facebook pagina in de gaten.
 
Denkt u er zeker de eerste twee avonden aan om na het wandelen te controleren op teken. Meer informatie is onder andere te vinden op de website van het RIVM.
Het is altijd verstandig om te wandelen met goede (wandel-) schoenen aan. Het dragen van sokken helpt (schuur-)blaren te voorkomen.
Meer tips vindt u in het menu bij Calamiteiten of op de website wandel.nl